Конфискуваха голямо количество наркотици в София, съобщават от полицията.  Действията

...
Конфискуваха голямо количество наркотици в София, съобщават от полицията.  Действията
Коментари Харесай

Конфискуваха голямо количество наркотици в София

Конфискуваха огромно количество опиати в София, оповестяват от полицията. 

Действията са осъществени от чиновници на ГДБОП, под управлението на СГП. В резултат на авансово точно следствие, в миг на покупко-продажба на дрога са задържани  34-годишен мъж, с престъпни прояви, и 42-годишен негов клиент, от който при обиска са конфискувани към грам марихуана и близо пет грама амфетамин. В процеса на интервенцията е осъществено претършуване на стопанисваните от 34-годишния жилища, където са открити общо към 9,5 кг марихуана, 100 грама кокаин, 1000 таблетки екстази, 1,5 кг амфетамин, електронна везна, мобилни телефони и нападателна бойна граната.
 
 опиати софия Министерство на вътрешните работи

Специализирана полицейска интервенция за обезвреждане на проведена незаконна група, правила закононарушения, свързани с разпространяване на наркотични субстанции на територията на столицата, е извършена през вчерашния ден.
 
 опиати софия Министерство на вътрешните работи

В четвъртък в полицейския арест са отведени още четирима съпричастни в друга степен в активността на незаконната група – мъже на възраст от 25 до 28 години, всичките известни на органите на реда. 

Предстои отчет на материалите пред наблюдаващия прокурор от СГП по реда на член 219 от Наказателен кодекс. Действията по доказване и документиране на незаконната активност на участниците в проведената незаконна група продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР